HeadsUpp Luchtkwaliteit

Hoe staat het gesteld met de ventilatie in uw kantoorruimte of klaslokaal?  Krijg inzicht in de luchtkwaliteit in elke ruimte met HeadsUpp.

Inbegrepen

  • 1 CO2 Sensor
  • HeadsUpp Dashboard accounts voor 5 personen
  • Instructies voor installatie

Prijsopties

€24/m

€14/m

€399

Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Hoe het werkt

De door de sensor gemeten CO2 waardes worden weergegeven in het bijbehorende online platform, dat u met uw eigen inloggegevens kunt inzien. Zo kan in de gaten worden gehouden of de waarden binnen de gestelde normen vallen, en of het ventilatiesysteem naar behoren werkt. U ziet precies op welke momenten extra ventilatie nodig is om een veilige omgeving te waarborgen. De sensor wordt gevoed door een batterij die minimaal 5 jaar meegaat. Naast de CO2 concentratie, geeft de sensor ook inzicht in de temperatuur en de luchtvochtigheid.

Installatie

Na het bestellen van het HeadsUpp sensor platform ontvangt u het gewenste aantal sensoren van ons per post. Deze worden geleverd met een instructie voor de installatie. Het enige dat u hoeft te doen is het ophangen van de sensor op de juiste plek met de meegeleverde tape, en de sensor kan zijn werkt doen!

Veilig in de klas en een frisse school

Gezonde lucht in een klas is belangrijk. Het verkleint de kans op verspreiding van het Coronavirus en leerlingen en leraren kunnen in een prettige omgeving hun werk doen. Onvoldoende ventilatie heeft daarnaast gevolgen als hoofdpijn en slechte concentratie.  
HeadsUpp zet een CO2 sensor in om de effectiviteit van de ventilatie vast te stellen. De data van deze sensor toont ook direct of uw gebouw voldoet aan het frisse scholen beleid.